Saznaj sve o preduzetnicima

Imaš dileme i nejasnoće u vezi poslovanja preduzetnika? Želiš da te dileme rešiš i saznaš odgovore na sva pitanja? Imamo nešto za tebe.

Nudimo ti prvo izdanje naše elektronske knjige “Saznaj sve o preduzetništvu”, čiji je autor Nikola Glintić, poreski savetnik i ovlašćeni računovođa. U okviru eBook-a, na preko 250 strana, objašnjeno je sve o poslovanju preduzetnika, od samog osnivanja, pa do daljeg razvoja preduzetnika i brojnih pitanja koja se na tom putu javljaju.

mockup 1
Snimak ekrana 2022 08 10 090826

Za koga je eBook namenjen?

Imajući u vidu da se u okviru eBook-a nalazi zaista veliki broj korisnih informacija, ova knjiga može biti od velike pomoći, kako preduzetnicima, tako i kolegama knjigovođama (pre svega kolegama koja planiraju da uđu u ovu delatnost ili su nedavno počeli da se bave ovom delatnošću) koje na ovaj način žele da prošire svoja znanja i dođu do informacija koje im mogu značiti u poslovanju sa svojim klijentima i obezbede sebi brži napredak.

Prvih 25 strana besplatno

Želiš da saznaš o čemu se radi u knjizi, vidiš njen sadržaj i nekoliko uvodnih poglavlja? Može! Potrebno je da nam pošalješ e-mail sa tekstom “Prvih 25 strana eBook-a” na formularu koji se nalazi ispod i na tvoj e-mail ubrzo stiže isečak knjige.

Koja je cena eBook-a?

Cena eBook-a iznosi 2.500 dinara.

mockup 1
mockup 1

Ne čekaj, poruči svoj eBook

Ukoliko želiš da kupiš svoj primerak elektronske knjige, sve što je potrebno je da izvršiš uplatu u skladu sa instrukcijama.

Uplatilac: Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta)
Svrha uplate: eBook
Primalac: Agencija Fincon, Novosadskog sajma 6, Novi Sad
Iznos: 2.500din
Račun: 160-429604-06

Nakon što izvršiš uplatu, potrebno je da nam pošalješ e-mail u kojem nas obaveštavaš da je izvršena uplata, a mi ćemo na e-mail adresu sa koje smo dobili poruku, nakon što evidentiramo uplatu, poslati primerak eBook-a.

Najčešća pitanja i odgovori

Da, sigurno da može. Verovatno ne u istoj meri u kojoj može biti od koristi onima koji tek stupaju u svet preduzetništva, ali i onim iskusnijima su veoma često potrebna informacije koja se u ovoj knjizi nalaze, a koje oni povremeno zanemare.

Odluka o iznosu koji je potrebno platiti za eBook je bila jedna od težih odluka. Bilo je potrebno opredeliti se za cenu koja je dostupna ljudima na našem tržištu, tako da u nju bude uključen i veliki trud koji je uložen u njeno pisanje i velika količina informacija, a da sa druge strane ne bude cena koja je toliko niska da potencijalni kupci pomisle da eBook nema vrednost.

Da, eBook šaljemo putem Google drive-a, koji sprečava kopiranja i dalje prosleđivanje eBook-a. Na ovaj način smo zaštitećeni i mi, ali i kupci koji su uložili novac u kupovinu ove knjige.