Saznaj sve o preduzetnicima

Imaš dileme i nejasnoće u vezi poslovanja preduzetnika? Želiš da te dileme rešiš i saznaš odgovore na sva pitanja? Imamo nešto za tebe.

Nudimo ti prvo izdanje naše elektronske knjige “Saznaj sve o preduzetništvu”, čiji je autor Nikola Glintić, poreski savetnik i ovlašćeni računovođa. U okviru eBook-a, na preko 280 strana, objašnjeno je sve o poslovanju preduzetnika, od samog osnivanja, pa do daljeg razvoja preduzetnika i brojnih pitanja koja se na tom putu javljaju.

mockup 1
Snimak ekrana 2022 08 10 090826

Za koga je eBook namenjen?

Imajući u vidu da se u okviru eBook-a nalazi zaista veliki broj korisnih informacija, ova knjiga može biti od velike pomoći, kako preduzetnicima, tako i kolegama knjigovođama (pre svega kolegama koja planiraju da uđu u ovu delatnost ili su nedavno počeli da se bave ovom delatnošću) koje na ovaj način žele da prošire svoja znanja i dođu do informacija koje im mogu značiti u poslovanju sa svojim klijentima i obezbede sebi brži napredak.

Investiraj u svoje znanje

Da li znaš onaj osećaj kada su ti informacije hitno potrebne, a ti ne možeš da ih pronađeš? Ili podatke pronađeš na različitim mestima i više ne znaš koji je tačan? Uštedi svoje vreme kupovinom ovog eBook-a, zaboravi na beskonačno traganje za informacijama na internetu i obezbedi sebi da ti ova riznica znanja uvek bude na dohvat ruke.

Snimak ekrana 2022 08 10 090826
Snimak ekrana 2022 08 10 090826

Da li mogu da otvorim firmu posle čitanja eBook-a?

Možeš. Sa znanjem koje ćeš stići čitajući ovu knjigu, imaćeš bolju polaznu osnovu od 99% preduzetnika koji ulaze u preduzetničke vode bez bilo kakvih informacija o tome šta ih očekuje u poslovanju, kakve izbore imaju ispred sebe i kakve efekte na poslovanje mogu imati pojedine odluke.

Posle to bude mnogo skuplje!

Možda misliš da ti eBook ne treba i da ćeš bitne informacije saznati na vreme? Možda je tako, ali postoji velika mogućnost da ipak nisi u pravu. Praksa je pokazala da kupovinom ove knjige, koju možeš dobiti po ceni jednog ručka za dve osobe u restoranu, možeš da uštediš višestruke iznose novca i sprečiš nepotrebne troškove pre samog ulaska u svet preduztnika.

Želiš da saznaš šta sve sadrži e-Book? Nema problema!

U nastavku se nalaze neka od poglavlja koja čine sadržinu e-Booka.

 • Osnivanje preduzetnika
 • Poslovno ime preduzetnika
 • Šifra delatnosti
 • Otvaranje računa u banci
 • Tri modela oporezivanja preduzetnika
 • Paušalno oporezivanje
 • Lična zarada preduzetnika
 • Preduzetnik na samooporezivanju
 • Test samostalnosti preduzetnika
 • Trudničko i porodiljsko bolovanje preduzetnica
 • Preduzetnici i kriptovalute
 • Oporezivanje advokata
Snimak ekrana 2022 08 10 090826
mockup 1

Prvih 25 strana besplatno

Želiš da saznaš o čemu se radi u knjizi, vidiš njen sadržaj i nekoliko uvodnih poglavlja? Može! Sve što je potrebno je da u polje ispod uneseš svoju e-mail adresu” i prvih 25 strana stiže.

Koja je cena ovog Ebook-a?

Cena eBook-a iznosi 5.000 dinara i možda ćeš pomisliti da je cena visoka, i da ne bi trebalo daj je kupiš, ali sigurni smo da ćeš čitajući knjigu imati utisak da je u poređenju sa znanjem koje ćeš steći, uštedom vremena u potrazi za pravim informacijama i količinom novca koju nećeš potrošiti usled pogrešnih odluka donetih u poslovanju, investicija uložena u e-Book bila jedna od tvojih najisplativijih odluka. 

Ne čekaj, poruči svoj eBook

Ukoliko želiš da kupiš svoj primerak elektronske knjige, sve što je potrebno je da izvršiš uplatu u skladu sa instrukcijama.

Uplatilac: Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta)
Svrha: Ebook
Primalac: Nikola Glintić Pr, Novosadskog sajma 6, Novi Sad
Šifra plaćanja: 121/221
Račun: 265-2010310010198-19 
Iznos: 5000 rsd

Nakon što izvršiš uplatu, potrebno je da nam pošalješ e-mail u kojem nas obaveštavaš da je izvršena uplata, a mi ćemo na e-mail adresu sa koje smo dobili poruku, nakon što evidentiramo uplatu, poslati primerak eBook-a.

Uplati preko QR koda:

eBOOK
mockup 1

Najčešća pitanja i odgovori

Da, sigurno da može. Verovatno ne u istoj meri u kojoj može biti od koristi onima koji tek stupaju u svet preduzetništva, ali i onim iskusnijima su veoma često potrebna informacije koja se u ovoj knjizi nalaze, a koje oni povremeno zanemare.

Odluka o iznosu koji je potrebno platiti za eBook je bila jedna od težih odluka. Bilo je potrebno opredeliti se za cenu koja je dostupna ljudima na našem tržištu, tako da u nju bude uključen i veliki trud koji je uložen u njeno pisanje i velika količina informacija, a da sa druge strane ne bude cena koja je toliko niska da potencijalni kupci pomisle da eBook nema vrednost.

Da, eBook šaljemo putem Google drive-a, koji sprečava kopiranja i dalje prosleđivanje eBook-a. Na ovaj način smo zaštitećeni i mi, ali i kupci koji su uložili novac u kupovinu ove knjige.