Da li znaš kako funkcioniše PDV ili i tebe muče neka od ovih pitanja?

  • Šta je PDV?
  • Šta će se desiti ako uđem u sistem PDV-a?
  • Da li imam pravo na odbitak PDV?

Kroz veliki broj konsultacija i razgovora sa klijentima, shvatili smo da pojam PDV i način na koji funkcioniše PDV unosi veliku zabunu među preduzetnike. Preduzetnici se često grčevito bore da ne uđu u sistem PDV, što neretko dovodi do toga da na taj način potpuno nepotrebno ograničavaju razvoj svog poslovanja.

Priručnik o PDV-u
Priručnik o PDV-u

Imamo rešenje

Razlog ovog veoma lošeg razumevanja PDV-a, odnosno poreza na dodatu vrednost, jeste činjenica da nije lako pronaći odgovore na sva pitanja koja preduzetnike muče i koja im mogu pomoći da shvate na koji način PDV utiče na poslovanje. 

Da bismo taj problem rešili, napravili smo ovaj priručnik u formi eBook-a, koji će čitaocima omogućiti da saznaju sve bitne informacije i donesu ispravnu odluku za svoje poslovanje. U priručniku se nalazi teorijski deo u kojem objašnjavamo šta zaista PDV predstavlja, a onda kroz veliki broj primera predstavljamo kako to zaista u praksi izgleda.

Ne čekaj da već danas sebi obezbediš znanje koje ti može pomoći da u budućnosti doneseš ispravne odluke za svoje poslovanje.

Ovde možeš preuzeti sadržaj eBook-a:

Za koga je priručnik namenjen?

Ovaj priručnik namenjen je svim osobama koje žele da saznaju na koji način ulazak u sistem PDV utiče na poslovanje firme, ali istovremeno i šta su prednosti i nedostaci poslovanja van sistema PDV. To mogu biti preduzetnici koji tek planiraju da započnu svoju delatnost, ali i oni koji već posluju, ali i dalje nisu sigurni da razumeju sve u vezi poreza na dodatu vrednost (PDV).

Attachment 72407 688407196.796117

Poruči Ebook

Cena eBook-a je 5.000din, a možeš ga poručuti na osnovu sledećih instrukcija, kao i skeniranjem QR koda.

Uplatilac: Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta)
Svrha: Ebook – Priručnik o PDV-u
Primalac: Nikola Glintić Pr, Novosadskog sajma 6, Novi Sad
Šifra plaćanja: 121/221
Račun: 265-2010310010198-19 
Iznos: 5.000din

Plaćanje možete izvršiti i putem QR koda:

NBSIPSQR 3

Najčešća pitanja i odgovori

Da, eBook je upravo i namenjen svima koji ne razumeju PDV i žele da shvate sve što je bitno u vezi načina poslovanja u sistemu PDV, ali i van sistema PDV

Jesmo. Poznato nam je da ovaj termin zbunjuje preduzetnike i veliku pažnju smo posvetili upravo internom obračunu. 

Istog dana kada je uplata evidentirana, dostavljamo priručnik putem Google drive-a.