Biznis planovi

Bilo da je firma start-up ili da imate razvijeni biznis i potreban Vam je novac kako biste finansirali nove projekte, za obezbeđenje dodatnih finansijskih sredstava potreban Vam je dobar biznis plan.

Definisanje ciljeva

Finansijske institucije žele da dobiju precizno definisanu ideju, plan razvoja i efekte koje očekujete da ćete postići sa novom investicijom i tom prilikom je potrebno na što bolji način predstaviti ideju i uticati na te institucije da vam sredstava daju ili pozajme.

Naš tim će vam omogućiti da na najbolji mogući način definišete vaše ciljeve, kroz detaljnu analizu dosadašnjeg poslovanja i planiranje rezultata kroz izradu preciznih kalkulacija potrebnih finansijskim institucijama da se uvere u potencijale buduće investicije.

Fincon Biznis planovi
Biznis planovi za 2022

Interni biznis plan

Biznis plan ne mora da bude namenjen isključivo za svrhe obezbeđivanja dodatnih novčanih sredstava od strane investitora, bilo da su u pitanju banke, država ili neke druge finansijske insitucije, već može da služi i za interne svhe kompanije.

Na ovaj način poslodavci mogu se uvere u kvalitet poslovanja, rezultata koje je firma postigla i procenu daljih aktivnosti koje je potrebno da sprovedu kako bi postigli bolje rezultate u poslovanju.

U tom procesu vam možemo pomoći kroz detaljnu analizu vašeg poslovanja, koje obuhvata analizu troškova i prihoda vaše firme, izradu detaljne analize postignutih rezultata i predlaganje koraka koje je potrebno preduzeti u daljem poslovanju radi unapređenja poslovnog uspeha.