Payoneer - olakšava tvoje poslovanje

U modernom dobu, u kojem se sada nalazimo, sve veći broj ljudi i firmi posluje globalno, odnosno svoju robu, proizvode i usluge, nudi i stranim kupcima, odnosno korisnicima usluge. Bez obzira o kojem modelu poslovanja je reč, i da li ste frilenser, preduzetnik ili vlasnik malog preduzeća, važno je imati siguran i efikasan način za primanje i slanje novca širom sveta.

Jedna od platformi koja je lider u ovoj oblasti, koja na brojne načine olakšava poslovanje i naplatu potraživanja, jeste Payoneer. U ovom tekstu ukazaćemo zašto je Payoneer dobar i na koje se načine ističe u odnosu na konkurenciju.

Jednostavno otvaranje naloga

Registracija naloga na Payoneer-u je veoma jednostavna i ne zahteva komplikovane, duge procedure. Za razliku od nekih drugih platformi koje zahtevaju brojne verifikacije i procedure koje zahtevaju mnogo koraka, Payoneer nudi brzo i user friendly rešenje. Kada se proces registracije završni, dobijate virtuelni bankovni račun koji vam pruža mogućnost primanje novčanih sredstava iz celog sveta.

Payoneer

Globalno prihvatanje

Payoneer je prihvaćen kao način plaćanja u velikom broju zemalja i industrija širom sveta. Ova činjenica omogućava korisnicima da primaju sredstva od klijenata i partnera iz različitih delova sveta bez potrebe za otvaranjem bankovnih računa u svakoj pojedinačnoj zemlji.

Više valuta

Jedna od najvažnijih prednosti Payoneer-a je mogućnost plaćanja u različitim valutama. To je posebno korisno za osobe koje posluju sa klijentima koji se nalaze na više tržišta. Ovaj multivalutni pristup omogućava korisnicima da izbegnu dodatne troškove i gubitke pri konverziji valuta.

Niske naknade

Payoneer nudi konkurentne naknade u poređenju sa drugim platformama za plaćanje. Troškovi transakcija su jasno prikazani, omogućavajući korisnicima da budu svesni svih troškova i stvara osećaj sigurnosti kada je u pitanju provizija koju mogu da očekuju od transakcija. Ovo je posebno važno za lica koja vole da znaju sve o svojim finansijama i svim sporednim troškovima, kako bi na osnovu tih informacije, donosili i odluke koje utiču na buduće poslovanje.

Brzi transferi

Kada je u pitanju brzina transfera novca, Payoneer se kategoriše kao opcija od poverenja. Transakcije se vrše sa velikom brzinom,  i najčešće u roku od nekoliko sati ili dana, u zavisnosti od odabrane metode prenosa novca. Ovo je posebno važno za korisnike kojima su novčana sredstva hitno potrebna i žele da do novca dođu u kratkom roku.

Napredne sigurnosne mere

Kada se radi o plaćanju putem interneta, i dalje postoje sumnje i strahovi da nešto ne pođe po zlu i sredstva nestanu bez traga. Iz tih razloga, Payoneer je posvećen zaštiti podataka i finansijske sigurnosti svojih korisnika. Payoneer u poslovanju primenjuje visoke sigurnosne standarde i tehnologiju zaštite podataka kako bi se osigurali  podaci o transakcijama i bankovnim računima klijenata.

Request a payment

Jedna od bitnih mogućnosti koju Payoneer nudi svojim klijentima jeste request a payment, koji značajno olakšava postupak naplate potraživanja od klijenata. Klijent koji bi trebalo da primi novac, može uneti sve potrebne podatke i poslati zahtev za plaćanje svom kupcu, koji na taj način na veoma jednostavan način može da izvrši plaćanje.

Dodatne pogodnosti

Pored osnovnih, prethodno navedenih funkcija, Payoneer nudi i dodatne pogodnosti svojim korisnicima. Izdavanje Payoneer Mastercard kartice, koja korisnicima pruža mogućnost da povuku sredstva sa svog Payoneer naloga na bankomatima širom sveta, kao i plaćanje sa tim istim karticama.  

Registracija za frilensere: Ukoliko si frilenser i želiš da napraviš nalog na Payoneer platformi, registracijom putem sledećeg linka http://tracking.payoneer.com/SH4BD možeš da ostvariš bonus od 50$ ako u narednih 6 meseci ostvariš zaradu veću od 1.000$.

Registracija za firme: Ukoliko već imaš firmu, bez obzira da li je u pitanju preduzetnik ili privredno društvo, registracijom putem ovog linka http://tracking.payoneer.com/SH4BE možeš da ostvariš bonus od 250$ ako u narenih 6 meseci ostvariš prihod veći od 25.000$.