Poslovanje sa znanjem

Da li ste se nekad osećali da gubite previše vremena tragajući za informacijama na temu oporezivanja prihoda fizičkih lica?

  • Koje poreze i doprinose je poslodavac u obavezi da plati?
  • Da li postoji neoporezivi iznos za određeno plaćenje i pod kojim uslovima?
  • Koliko procenata koje poslodavac plaća odlazi na poreze i doprinose?

Sigurni smo da  se ovakva situacija kod većine poslodavaca desila barem jednom, a kod mnogih se svakodnevno dešava.

Untitled design 2023 12 04T171033.504

Mi možemo da ti pomognemo

Napravili smo eBook u kojem smo detaljno pisali o mnogim temama koje se tiču oporezivanja prihoda fizičkih lica, bilo da su zaposleni ili angažovani kod poslodavca po nekom drugom osnovu.

Ovaj detaljan vodič, omogućiće poslodavcima, ali onima koji to planiraju da postanu, da na veoma jednostavan način steknu uvid u prava i obaveze koje imaju, ali i što je takođe veoma važno, kako izgledaju obračuni i koliko poslodavac zaista plaća radniku, a koliko odlazi na poreze i doprinose.

Popunjavanjem forme ispod dobijaš mogućnost da pogledaš besplatan deo Ebook-a:

Praktično i korisno

Razumemo da nije za svakoga neophodno da razume stručne termine, pa smo na veoma jednostavan način objasnili na koji način se vrši oporezivanje, uz veliki broj tabela i grafičkih prikaza.

Relevantnost

Teme iz eBook-a su pitanja sa kojima se susrećemo na dnevnom nivou, pa smo iz tog razloga sigurni da će mnogima ovaj eBook biti od velike koristi.

Ušteda vremena

Niko ne voli da gubi vreme i traga za informacijama, pa će ovaj eBook svakome ko se opredeli da ga nabavi, omogućiti uštedu vremena koje može da iskoristi na kvalitetniji i produktivniji način.

Za koga je namenjen?

eBook “Poslovanje sa znanjem” namenjen je za sve poslodavce, one koji to planiraju da postanu, ali i za zaposlene koji se svakodnevno susreću sa obračunima, porezima i doprinosima. 

Svima ovaj eBook može pomoći da bolje razumeju obračune zarada i naknada zarada zaposlenih, procente poreza i doprinosa koje je poslodavac u obavezi da plati, situacije u kojima se može steći i iskorititi pravo na korišćenje neoporezivih iznosa i brojne druge teme.

Untitled design 2023 12 04T171033.504

O kojim temama smo pričali u eBook-u?

Attachment 72407 688407196.796117

Poruči Ebook

Za sve koji se odluče da poruče eBook i da svoju riznicu znanja obogate literaturom koja se nalazi u ovom eBook-u, instrukcije za plaćanje nalaze se u nastavku:

Uplatilac: Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta)
Svrha: Ebook – Poslovanje sa znanjem
Primalac: Nikola Glintić Pr, Novosadskog sajma 6, Novi Sad
Šifra plaćanja: 121/221
Račun: 265-2010310010198-19 
Iznos: 21.890 din.

Plaćanje možete izvršiti i putem QR kod snimka:

NBSIPSQR

Najčešća pitanja i odgovori

Ovaj eBook, namenjen je pre svega poslodavcima koji već imaju zaposlene, ali i onima koji to planiraju, kako bi se na vreme pripremili za odluke koje će donositi u poslovanju. Takođe, od velikog značaja može biti zaposlenima koji se suočavaju sa obračunima zarada zaposlenih, jer im eBook može pomoći da bolje razumeju obračune i unaprede svoje znanje.

eBook dostavljamo putem google drive-a, jer na taj način sprečavamo bespatno deljenje, te tako štitimo interese onih koji su eBook kupili, ali i naše interese.

Da, svesni smo da obračuni veoma neretko mogu da predstavljaju problem onima koji se sa njima suočavaju i potrudili smo se da maksimalno pojednostavimo i na taj način objasnimo kako se vrše obračuni, uz veliki broj tabela i grafika

Ključni faktor bila je naša procena toga šta je najvažnije da se pronađe u eBook-u, ali smo veliku pažnju posvetili i pitanjima koja dobijamo od naših klijenata, pa smo i ta pitanja iskoristili pri kreiranju sadržaja.